Nakon godinu dana u SGC ATON u Nedelišću ponovo je održano jedno gimnastičko natjecanje i to 2. Kolo kvalifikacija regije Sjever za kup i prvenstvo Hrvatske u slobodnom, univerzalnom i obaveznom programu. Natjecanje je održano u subotu 13. svibanj 2023. godine, a organizator je bio gimnastički klub ”Nedelišće” za kojeg je ovo bilo novo iskustvo u organiziranju jednog tako masovnog natjecanja.

Na natjecanju je sudjelovalo 9 gimnastičkih klubova iz gradova regije Sjever (Zagreb, Samobor, Dubrava, Sisak, Čakovec i Varaždin) s prijavljenih više od 240 natjecatelja u svim kategorijama.

Zbog velikog broja prijavljenih natjecatelja, natjecanje je održano u dvije dvorane SGC-a Aton (gimnastičkoj i polivalentnoj) kako bi natjecatelji imali što kvalitetnije uvjete za svoje nastupe, a na taj način skraćena je i dužina njegovog trajanja.

O uspješnosti organizacije i pripreme natjecanja na ovakav način govori i iskazano zadovoljstvo od strane svih klubova sudionika.

Izjava predsjednika kluba, Darka Danije: ”Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da smo ponovo uspjeli organizirati jedno ovako veliko gimnastičko natjecanje sa više od 240 učesnika, uz dodatno uloženi napor da pripremimo dvije dvorane za njegovo provođenje. Zbog velikog broja prijavljenih natjecatelja, sama organizacija predstavljala je priličan izazov, ali vjerujem da smo uspjeli zadovoljiti sve tražene kriterije i to na opće zadovoljstvo svih učesnika. Želio bih iskoristiti prigodu i zahvaliti Hrvatskom gimnastičkom savezu na ukazanom povjerenju, te svim trenerima, sponzorima i volonterima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog natjecanja.”

“Nadamo se da ćemo i u budućim razdobljima imati prigodu organizirati još više gimnastičkih natjecanja, priprema i gimnastičkih okupljanja, pogotovo što ovaj Centar ima kvalitetne uvjete za njihovo održavanje” – poručuju iz Gimnastičkog kluba Nedelišće. (GK Nedelisce)

Povratak na naslovnicu…