Modni brend A.R.M. dizajn međimurski je novitet koji se pojavio prije svega dva mjeseca. Vlasnica i kreatorica brenda, koja se oduvijek htjela baviti modom, je Ivana Pozvek, ekonomist po struci, a izrazito kreativna u duhu što možemo vidjeti na modelima odjeće A.R.M. dizajna. Ideja za stvaranjem svoje modne linije javila se još prije četiri godine, ali je realizaciju čekala do 2017. godine zbog obaveza koje donosi majčinstvo. Njezina tri sina Antonio, Rajan i Mark, koji ujedno stoje iza samoga imena modne marke A.R.M., najveća su joj motivacija i radost. Svoj san o stvaranju modnog brenda pretvorila je u stvarnost zahvaljujući podršci svojih najbližih i prijateljice Tanje Borko.

Posve jednostavne i ležerne kreacije osnovno su obilježje svih modela odjeće izrađenih od finog pamuka koji svima lijepo pristaje, a ujedno je i zahvalan za održavanje. Kreatorica je mislila na sve stoga se željeni modeli mogu naručiti u bilo kojoj veličini što je osobito privuklo kupce plus size modela. Cijene su pristupačne, a vlasnica ih ne planira mijenjati jer joj je jedan od glavnih ciljeva stvarati modele dostupne svima. Kako sama navodi, najsretnija je kada joj zadovoljne klijentice pošalju fotografije i zadovoljne su odabranim modelima odjeće. Takve su povratne informacije ono što brend podiže i motivira za još bolji i uspješniji rad s ciljem širenja ponude i poslovanja.

Modna marka A.R.M. dizajn hrvatski je proizvod prepoznat i prihvaćen u samom početku što pokazuje sudjelovanje na „Humanitarnoj modnoj reviji s potpisom Anamarija Krčmar za Odjel pedijatrije Čakovec“, a već su dogovorena sudjelovanja i na drugim modnim revijama i događajima tijekom ove godine.

Kontakt informacije i više detalja na internetskoj stranici arm-dizajn.com

(nl)

 

Povratak na naslovnicu…