Na nedavno održanoj Skupštini MSSR “Sport za sve” Čakovec, nakon službenog djela i podnijetih izvješća, održana je svečana sjednica na kojoj su se dijelila priznanja i medalje najboljim i najaktivnijim članicama za 2020. i 2021. godinu. Među dobitnicima zasluženo je bila i Udruga žena Dunjkovec.

Iz ruku predsjednice Saveza Danice Korunić primile su Priznanje za postignute rezultate u provođenju raznovrsnih sportsko-rekreacijskih programa za 2020. godinu, a za 2021. Priznanje za raznovrsnost programa. Osim navedenih priznanja, predsjednica udruge Biserka Ganzer dobitnica je najvišeg priznanja ovog Saveza za 2020. godinu, a to je “Medalja za razvoj i unapređenje sportske rekreacije u Međimurju”.

Navedena priznanja i medalja nisu došle slučajno u ovu udrugu, jer na raznim sportskim natjecanjima za žene na nivou općine, Međimurja i Hrvatske, ostvarile su odlične rezultate. Kontinuirano održavaju rekreaciju dva puta tjedno, vježbajući pod stručnim vodstvom. Nastoje privući i zainteresirati za sport, gibanje i rekreaciju sve populacije, pa i ovim putem pozivaju da im se pridružite i učinite nešto za svoje zdravlje, uz vježbanje i dobru zabavu.

Godinu su zaokružile druženjem i malim domjenkom, i kako to i priliči, uz pjesmu i ples.

“Želimo da nam nova 2022. bude još bolja, uspješnija i nadasve zdrava. A to želimo i svim našim mještanima, kao i onima koji nas prate i čitaju ove retke !” – poručuju iz UŽ Dunjkovec. (Biserka Ganzer)

Povratak na naslovnicu…