U našoj župnoj zajednici, na inicijativu i u organizaciji župnika naše župe, preč. Ivana Hercega, 03. ožujka 2023. godine, ponovno je osnovana i prvi put se nakon duljeg vremena sastala Biblijska grupa. Do sada se nešto više od desetak članova sadašnje Grupe sastajalo četiri puta. Najveći broj članova u ovoj grupi redovito se sastajao i ranijih godina (neko vrijeme Grupa se nije sastajala radi opasnosti od korona zaraze).

Program aktivnosti Grupe osmislio je župnik, a one se u pretežnom dijelu sastoje od dublje analize crkvenih čitanja odnosno od prošireng upoznavanja članova Grupe s temeljnim eklezijalnim spisima, onima iz vremena prije dolaska na ovaj svijet Gospodina Isusa Krista, za vrijeme Njegova prebivanja među ljudima i nakon Njegova uskrsnića.

U radu Biblijske grupe vrlo aktivno sudjeluju svi nazočni članovi i pretežni dio tijeka rada Grupe – članovi iznose svoja mišljenja, stavove, iskustva i postavljaju pitanja voditelju Grupe preč. Hercegu. Obavijest o sastajanju Biblijske grupe redovito se objavjuje u župnim oglasima i putem župnog listića. (C.)

Povratak na naslovnicu…