Općina Nedelišće u sklopu obilježavanja Dana Općine organizator je koncerta grupa Dobre vibracije i Leteći odred te zajedničkog praćenja utakmice Europskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Španjolske, a koje će se održati 15. lipnja 2024. godine u Nedelišću, na prostoru kod MESAP-a, J. Marčeca 27.

U okviru navedenih događaja treba biti prisutna ugostiteljska ponuda pića i hrane, stoga Općina Nedelišće upućuje Javni poziv za iskazivanje interesa za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na dan održavanja koncerta i praćenja nogometne utakmice, 15. lipnja 2024. godine, od 17,00 do 02,00 sati, na k.č. 3/2, k.o. Nedelišće (prostor kraj MESAP-a, J. Marčeca 27).

Organizator manifestacije osigurava lokaciju za izvođenje ugostiteljske djelatnosti te priključna mjesta električne energije i vode, a odabrani ponuditelj je dužan o svom trošku izvesti priključnu instalaciju.

Odabrani ponuditelj osigurava pokretnu ugostiteljsku opremu i šankove za lokaciju te pivske setove za 300 sjedećih mjesta za konzumaciju hrane i pića.

Odabrani ponuditelj osigurava tehničke, kadrovske i higijenske uvjete za pružanje ugostiteljske usluge prema važećim propisima. Odabrani ponuditelj dužan je voditi brigu o redovitom zbrinjavanju otpada, osigurati potrebnu sanitarnu suglasnost te demontirati opremu i očistiti prostor po završetku manifestacije.

U ponudi pića moraju biti: vina, gazirana i negazirana bezalkoholna pića, pivo, voda, ostala pića po popularnim cijenama.

Početna cijena za lokaciju je 3.000,00 eura.

Rok za podnošenje pisane ponude je 24.05.2024. godine do 13,30 sati bez obzira na način dostave, a više informacija može se pogledati na službenoj stranici Općine (www.nedelisce.hr).

Povratak na naslovnicu…