Prije mjesec dana u Nedelišću je otvoren novi salon, Beauty salon STAR, koji nije uobičajeni salon za uljepšavanja, na koje ste navikli.

Vođena željom da Nedelišće, dobije mjesto na kojem prvenstveno žene, ali i muškarci, mogu uživati i opustiti se, direktorica tvrtke Beauty salon STAR j.d.o.o. Stella Felker svojim će klijenticama i klijentima pružati paletu profesionalnih kozmetičkih usluga. Ideja Beauty salona STAR je pružiti osjećaj udobnosti, zadovoljstva i opuštenosti te da na jednom mjestu možete odraditi sve što je potrebno kako biste bili spremni za izlazak, svečanu prigodu, važna događanja ili jednostavno bili u svom najboljem izdanju.

Kad govorimo o uslugama, naglasak je na tome da se svaki klijent osjeća posebno i zadovoljno, a tome će uvelike pomoći pedikerske i masažne stolice.

Beauty salon STAR nudi još i razne vrste depilacija – u ponudi su egipatska i depilacija voskom te bezbolnija depilacija perlama. Tu su i usluge njege i čišćenje lica.

Beauty salon STAR možete pronaći na istoimenoj FB stranici i instagram profilu, a sam salon smješten je u Nedelišću, ulica Matije Gupca 1. Klijenticama i klijentima dostupan je ponedjeljkom, utorkom, srijedom od 12 do 20 sati, četvrtkom i petkom od 8 do 16 te subotom od 8 do 13 sati, a po dogovoru s klijetima mogući su i drugi termini. (promo)

Beauty salon STAR poručuje: “Sjaj od glave do pete!”

Beauty salon STAR j.d.o.o. – vlasnica Stella Felker
Sjedište tvrtke: Gornji Kuršanec, Radnička ulica 4
Salon: Matije Gupca 1, Nedelišće
Mob: 099 839 2255

Povratak na naslovnicu…