Poštovani čitatelji,

pred Vam je novi internetski portal, pod nazivom Nedelist. Ovaj portal osnovan je s namjerom da stanovnike, prvenstveno Općine Nedelišće, informira o svim važnim zbivanjima i zanimljivostima koje se događaju na području općine Nedelišće, ali i u njenoj okolici. Na ovom portalu, moći će se pronaći mnogo različitih tema. Biti će ovdje tema iz gospodarstva, politike, obrazovanja, poljoprivrede, kulture, zabave, sporta, itd. Zapravo, želja nam je pisati o svemu što interesira naše čitatelje ili im može pomoći. Kako ovaj portal tek počinje s radom, pozivamo i sve Vas da nam se javite sa komentarima, željama i prijedlozima, kako bismo portal učinili što zanimljivijim za sve nas. Također Vas pozivamo da nam se obratite na kontakt informacije ukoliko imate neku vijest, događaj ili informaciju koju želite podijeliti sa svima nama.

Pisanje članaka za portal odrađivat će veliki broj suradnika, gdje ćemo nastojati podjednako zastupati sve sfere društva, sva mjesta općine, sve udruge i institucije. Cilj nam je objektivnost, točnost, pravovremenost i prije svega korisnost informacija za čitatelje.

Za sada, Nedelist će izlaziti kao internetski portal, te će se objavljivati na internetu (www.nedelist.hr) te Facebooku, ali također planiramo skoro proširenje i na druge medijske oblike, a vrlo vjerojatno ćemo u skoroj budućnosti ponuditi čitateljima i tiskanu verziju novina.

Pozivamo Vas sve da nas pratite, te da nas svojim prijedlozima i komentarima pomognete i obogatite naš sadržaj.

Uredništvo Nedelista