Općina Nedelišće i Turistička zajednica Općine Nedelišće pozivaju na drugo ovogodišnje, jesensko izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“. Svi željni druženja u prirodi i rekreacije doći će na svoje u nedjelju, 11. rujna 2022. godine.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati kod SGC Aton u Nedelišću. Punktovi za prijavu bit će otvoreni već od 9,00 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti, te preuzeti bonove. Za sve sudionike osigurana je okrjepa na punktovima u Slakovcu (kod Čige) i Gornjem Hrašćanu (Stara kovačnica), te tradicionalni ručak na završetku rute u dvorištu SGC Aton.

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za kraću ili dužu dionicu u duljini od 22 odnosno 33 kilometara. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze su većinom ravničarske i primjerene zahtjevnosti, dok je za djecu do 16 godina obavezno nošenje kacige!

“Zaokružite datum i 11. rujan provedite u ugodnom druženju i zajedničkoj rekreaciji!” – poručuju iz Turističke zajednice Općine Nedelišće. Jesenska biciklijada provodi se u sklopu projekta Zdrovje prije sega kojeg financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sponzori biciklijade su Chaky d.o.o., Panex Dinamic d.o.o. i VOĆNJAK NEDELIŠĆE d.o.o. (tz)

Povratak na naslovnicu…