Danas, 27. 6. 2020. godine u sajamskoj dvorani MESAP-a u 10:00 sati održano je svečano otvorenje petog po redu Regionalnog placa. Svečano otvorenje uveličali su govornici: Vitomir Kirić, direktor MESAP-a, Darko Dania, načelnik općine Nedelišće, Radimir Čačić, župan Varaždinske županije i Matija Posavec, župan Međimurske županije. Na kraju je govor održao Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta, te službeno otvorio Regionalni plac.

Svečani gosti su nakon otvorenja prošli po sajmu, ali ne tek formalno. Svi su vrlo rado popričali s izlagačima i kupili njihove proizvode. Nekoliko govornika za redom istaklo je kako je važno, a posebno sada u vrijeme pandemije, da se što više potiče domaća proizvodnja i zdrava prehrana. (nl)

Ovoga puta, sajam je održan bez mažoretkinja, limene glazbe i drugih popratnih događaja, ali posjetitelja nije manjkalo. Ova manifestacija dobija svoje čvrsto i opravdano mjesto na tržištu ponude i potražnje, kao prepoznatljiv znak domaćih kvalitetnih proizvoda. (nl)

Povratak na naslovnicu…