U sklopu najave jubilarnog 25. izdanja najjačeg nogometnog turnira za mlade nogometaše Međimurec U-14 organizatori iz NK Međimurec Dunjkovec/Pretetinec pripremili su posebno iznenađenje.

Za one najsretnije osigurali su jedinstveni poklon: dresove dva najtrofejnija hrvatska nogometna kluba – Dinama i Hajduka. Kako bi i Vi osvojili originalni dres GNK Dinama i HNK Hajduka potrebno je zapratiti facebook stranicu Međimurec U-14 2023 i u komentar pod objavu napisati koji dres želite osvojiti. Imena dvoje dobitnika, jednog dresa Dinama i jednog dresa Hajduka bit će izvučena u petak 18. kolovoza slučajnim odabirom.

A dok se jedne strane nagrađuju sve ljubitelje nogometne igre u Međimurju, organizatori odrađuju posljednje finese kako bi turnir, koji će biti igran u subotu i nedjelju 19. i 20. kolovoza na igralištu Međimurca, protekao po „špagi“. Sigurno će najveći magnet ovog turnira biti dolazak torinskog Juventusa, ali tu će biti i još 15 drugih ekipa iz 12 država svijeta.

Na turnir će nastupiti: Juventus Torino (ITA), Aston Villa (ENG), Sparta Prag (CZK), Legia Varšava (POL), Crvena zvijezda Beograd (SRB), CSKA Sofia (BUG), Hammarby Stockholm (SWE), Rapid Beč (AUT), Slovan Bratislava (SLK), Ferencvaros Budimpešta (HUN), japanske ekipe Oxala Tokio i Adria (JPN) te hrvatski sastavi: Dinamo, Hajduk, Varaždin i domaćin Međimurec.

FACEBOOK STRANICA: https://www.facebook.com/medimurecU14

Povratak na naslovnicu…