Regionalna razvoja agencija – REDEA organizira treću po redu poljoprivrednu konferenciju pod nazivom Upravljanje znanjem u poljoprivredi. Konferencija će se održati 26. siječnja 2018. godine s početkom u 9 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22b (kompleks bivše vojarne).

Naglasak ovogodišnje konferencije bit će na važnosti mahunarki u promociji održive poljoprivrede i sigurnosti hrane, kako onih za ljudsku ishranu tako i krmnih mahunarki za stočnu ishranu. Biti će to mjesto susreta predstavnika iz poljoprivrede i prehrambeno-prerađivačke industrije, relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, ali i promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali konkurentnijom poljoprivrednom temeljenoj na znanju.

Konferencija će se sastojati od dva dijela. U prvome dijelu bit će organizirana panel diskusija na kojoj će sudjelovati Marijana Petir, hrvatska zastupnica u Europskom Parlamentu, Krešimir Ivančić, pomoćnik ministra poljoprivrede, Milorad Šubić, rukovoditelj podružnice Savjetodavne službe Međimurske županije, Silvija Kolar-Fodor, voditeljica udruge Biovrt – u skladu s prirodom te Klaudija Carović Stanko, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

U drugom dijelu konferencije održati će se kratka predavanja, a između ostalih, svoje iskustvo u proizvodnji soje predstaviti će i OPG Nenad Marčec iz Nedelišća.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta neophodno se prijaviti na jedan od sljedećih načina: putem on-line obrasca, telefonom 040 395 586 ili putem elektroničke pošte [email protected] i to najkasnije do 23. siječnja 2018. godine.

Više informacija o konferenciji možete dobiti na internetskim stranicama www.redea.hr.
(nl)

Povratak na naslovnicu…