Mažoretkinje Nedelišća najavljuju jubilarni, peti po redu, božićno-novogodišnji program Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća koji će se održati u petak u dvorani OŠ Nedelišće, a u nastavku vam prenosimo njihovu neformalnu verziju poziva:

U blagdanskom duhu i dobrom raspoloženju, najavljujemo dan kada ćete poželjeti biti u našem okruženju. Petak, 27. prosinca u 18 sati, bit će dan kad ćete željeti s nama zaplesati.

„Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća“ naš je tradicionalni božićno-novogodišnji program, pa Vas stoga pozivamo da i Vi uveličate naš poseban dan.  Svi naši sastavi već jedva čekaju na pozornicu stati, riječ je o djevojčicama i djevojkama iz mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih i starijih kadetkinja te juniorki i seniorki koje će pred Vama zaplesati.

Osim mažoretkinja predstavit će Vam se i gosti svirači, to su iz Godbe na pihala Središče ob Dravi i Puhačkog orkestra Općine Nedelišće naši prijatelji puhači. Osim njih, za Vas smo ponovno pripremili puno iznenađenja, za koja smo sigurni da ćete ih primiti s puno oduševljenja.

I zato 27. prosinca dojdite k nami i u sve ovo se uvjerite sami!

(Mažoretkinje Nedelišća)

Povratak na naslovnicu…