Nakon povijesnog sudjelovanja NK Nedelišća u osmini finala Hrvatskog kupa, i ispadanja od Slaven Belupa, NK Nedelišće se oprostilo od svojeg dugogodišnjeg trenera. Na Facebooku su objavili:

“Danijel Jagec više nije trener seniorske momčadi NK Nedelišće. Našem treneru želimo se zahvaliti na svemu ostvarenom u protekle 3 godine, bilo je mnogo više pobjeda nego poraza, no presudio je trenutni niz slabijih rezultata i dogovoren je sporazumni raskid suradnje.

Jagec je sjeo na klupu Nedelišća ujesen 2019., prihvatio se teškog posla, razvijao mlade igrače koji su tek izašli iz juniorskih kopački, a vrhunac svega dogodio se svega 3 godine kasnije. 2022. godine osvojeno je 1. mjesto u Prvoj MNL, osvojen je Međimurski nogometni kup, i ostvaren nastup u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Ukratko, kreator najuspješnije godine u 76-godišnjoj povijesti kluba.

Jaga, hvala na svemu i sretno u nastavku trenerske karijere! U klupske povijesne knjige zauvijek ćeš biti upisan zlatnim slovima.” – poručuju iz NK Nedelišća. (Izvor: NK Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…