U cilju povećanja sigurnosti prometa na području Općine Nedelišće za naselje Nedelišće u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, Policijskom upravom Međimurskom, Općina Nedelišće je objavila Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u radu Prometne jedinice mladeži Općine Nedelišće.

Kandidati za rad u prometnoj jedinici mladeži Općine Nedelišće mogu biti učenici srednje škole koji su navršili 18 godina, ili studenti. Preduvijet je zdravstvena sposobnost, primjerenost u učenju, ponašanju i radu.

Zainteresirani kandidati dužni su podnijeti prijavu u pisanom obliku i dostaviti je na adresu: Općina Nedelišće, M. Tita 1, 40305 Nedelišće ili elektroničkom poštom na e-mail: adresu [email protected] s naznakom „Prometna jedinica mladeži Općine Nedelišće“.

Uz prijavu je potrebno priložiti: presliku osobne iskaznice, potvrdu liječnika obiteljske/opće medicine kojom se dokazuje zdravstvena sposobnost, broj telefona/mobitela, potvrdu o statusu učenika/studenta, a prednost je položen vozački ispit.

Svi kandidati koji zadovolje formalne uvjete javnog poziva, dužni su proći program osposobljavanja pripadnika prometne jedinice mladeži iz područja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Program osposobljavanja Jedinice prometne mladeži Općine Nedelišće, odabir pripadnika, nadzor te način i vrijeme djelovanja Jedinice prometne jedinice mladeži Općine Nedelišće određuje Policijska uprava Međimurska.

Dodatne obavijesti o javnom pozivu zainteresirani mogu dobiti na e-mail: [email protected] ili tel. 040/389-945.

Poziv je otvoren do popunjena slobodnih mjesta prema potrebama Policijske uprave Međimurske.

(Općina Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…