S današnjim danom, Želimir Orehovec više nije trener NK Međimurca. Odluka je donesena sporazumno, između njega i uprave kluba, predvođene predsjednikom Mišelom Ganzerom. NK Međimurec je u jesenski dio natjecanja krenuo s novim i prilično ojačanim sastavom igrača, stoga su i očekivanja bila da će se rezultatski pozicionirati među favoritima. No, nekoliko nespretnih ili nesretnih poraza, dovelo je Međimurec do sedme pozicije u jesenskom dijelu natjecanja. Ovakvim raspletom jesenskog dijela natjecanja sigurno nitko od aktera nije zadovoljan.

Želimir Orehovec ostavio je putem društvenih mreža poruku svim igračima i simpatizerima: “Tri sezone provedene u ovom klubu bile su za mene lijepe. Bilo je puno više lijepih trenutaka od onih lošijih, ali u životu ne može sve biti idealno. Hvala vam svima na korektnoj suradnji i želim vam puno dobrih utakmica i bodova u novoj sezoni.”

Predsjednik kluba Mišel Ganzer je nadodao: “Hvala treneru na svom trudu, lijepim trenucima i pobjedama i izrazito korektnom odnosu prema svima nama. Mi mu također želimo puno uspjeha u budućnosti !”

(nl)

Povratak na naslovnicu…