U SGC Aton Nedelišće, osnovan je novi gimnastički klub ”Nedelišće”. GK Nedelišće počinje sa svojim samostalnim radom 6. rujna 2021. godine, dok upisi djece u Univerzalnu sportsku školu gimnastičkog kluba Nedelišće počinju od 27. kolovoza 2021. god. Ovaj klub nema poveznice sa dosadašnjim GK ”Marijan Zadravec Macan” iz Čakovca.

Upisi u programe biti će prilagođeni dobnim kategorijama djece od 3-4 god., 4-5 god., 5-6 god., 6-7 god., 7-11 godina. Termini predviđeni za rad pojedinih grupa trajati će po 45 minuta, s početkom od 16,30 sati, od ponedjeljka do četvrtka, dok će sam broj i završetak rada grupa ovisiti o broju upisane djece.

Osnovni ciljevi kluba su okupljanje što većeg broja djece i njihovo bavljenje sportskim aktivnostima u jedinstvenoj sportsko-gimnastičkoj dvorani, te želja da postanu klub koji će svojim sportskim aktivnostima zauzimati značajno mjesto u sportu općine Nedelišće i Međimurske županije.

Osnovni zadatak kluba je omogućiti djeci bavljenje raznim oblicima rekreacije, prilagođeno njihovim uzrastima, te kroz igru i zabavu, ugraditi ljubav prema sportu i bavljenju sportom, ljubav prema gimnastici i želju za neprekidnim napredovanjem.

Sa upisanim grupama radit će izuzetno mladi i daroviti kineziolozi koji već imaju iskustva u radu sa djecom, dok će osnove gimnastike, kao i buduće selekcijske grupe voditi profesionalni gimnastički treneri.

Upisi u članstvo vršit će se na recepciji SGC Aton i putem on-line Pristupnice koje će biti objavljene na WEB stranici kluba https://gk-nedelisce.hr/ .

Sve ostale obavijesti, kao i informacije o radu kluba, mogu se pratiti na Facebook stranici: https://www.facebook.com/Gimnasti%C4%8Dki-klub-Nedeli%C5%A1%C4%87e-103120922097555/ i WEB stranici kluba https://gk-nedelisce.hr/, na kojima također, možete dati svoje primjedbe i prijedloge.

Predsjednik novog kluba je Ivan Trojnar.

Povratak na naslovnicu…