Općina Nedelišće nastavlja s ulaganjima u infrastrukturne projekte s ciljem poboljšanja kvalitete života svojih stanovnika.

U sklopu najnovijih ulaganja, postavljeni su reflektori na odbojkaškom igralištu u Doliću u Nedelišću te na nogometnom igralištu u Paragu. Ovi reflektori omogućit će mladima i svim rekreativnim sportašima da koriste igrališta i u večernjim satima, čime se potiče aktivan način života i stvaraju uvjeti za sigurno i ugodno bavljenje sportom. Uz reflektore, kod Dolića je postavljena i nova ulična rasvjeta, što će dodatno poboljšati sigurnost u naselju i osigurati bolje osvjetljenje za sve građane.

Načelnik Novak istaknuo je važnost ovih ulaganja: „Postavljanjem reflektora i nove rasvjete omogućujemo mladima i svim rekreativnim sportašima da koriste igrališta i u večernjim satima, čime potičemo aktivan način života i stvaramo uvjete za sigurno i ugodno bavljenje sportom. Ovo je samo jedan od koraka kojim pokazujemo našu predanost kontinuiranom razvoju općine Nedelišće.“

Ovi projekti dio su šire strategije općine Nedelišće za unapređenje javne infrastrukture i stvaranje boljih uvjeta za sve građane. Uz poboljšanje sportske infrastrukture, općina nastavlja raditi na raznim projektima koji imaju za cilj unaprijediti kvalitetu života i sigurnost u svim naseljima.

“Pozivamo sve stanovnike da iskoriste nove sadržaje i uživaju u večernjim sportskim aktivnostima te da se pridruže našim naporima u stvaranju aktivne i povezane zajednice” – poručuju iz Općine Nedelišće. (on)

Povratak na naslovnicu…