Načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak održao je primanje za članove Karate kluba Globus Čakovec koji dolaze s područja Općine Nedelišće, a ostvarili su zapažene rezultate u prošloj godini.

Paulina Magdalenić u prošloj je godini postala viceprvakinjom Hrvatske u konkurenciji djevojčica 2009. godište, te brončana ekipno u kadetkinjama. Petar Slukić je višestruki uzastopni prvak Hrvatske u konkurenciji dječaka 2010. godište, te aktualni Prvak Balkana u istoj konkurenciji. Josip Slukić aktualni je Prvak Hrvatske u konkurenciji juniora, a nastupio je i kao reprezentativac Hrvatske na Prvenstvu Europe u Pragu.

Mladi karatisti upoznali su načelnika s brojem treninga koji odrađuju tjedno i opisali samu tehniku sporta. Uz karate, svo troje su i odlični učenici te primjer svim vršnjacima da je upornošću, radom i odricanjem moguće ostvariti svaki cilj. Načelnik im je dodijelio priznanja i novčane nagrade te zaželio puno uspjeha u sljedećoj sezoni koja već traje.

Najnovije uspjehe mladi karatisti i njihov trener Dejan Slukić ostvarili su na nedavno održanom natjecanju u Dubaiju. (on)

Povratak na naslovnicu…