Turistička zajednica Općine Nedelišće organizira jesensko izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“ te poziva sve željne rekreacije na još jedno biciklističko druženje u nedjelju, 3. rujna 2023. godine.

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za dionice u duljini od 22 i 36 kilometara. Staze su ravničarske i lagane zahtjevnosti, dijelom su asfaltirane, dijelom makadamske.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati sa startom i ciljem u dvorištu SGC ATON u Nedelišću, dok će punktovi za prijavu biti otvoreni već od 9,00 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti i preuzeti bonove. Kotizacija po sudioniku iznosi 5 eura, u što je uključena okrjepa na punktovima u Gornjem Hrašćanu (kod Kovačnice) i Slakovcu (kod Čige), te tradicionalni ručak na završetku rute kod SGC ATON u Nedelišću.

Pripremite bicikle i provedite 3. rujan u druženju i rekreaciji. Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige. Sponzori biciklijade su Chaky d.o.o., Panex Dinamic d.o.o. i Voćnjak Nedelišće d.o.o. (TZON)

Povratak na naslovnicu…