Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva vas na još jedno izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“. Svi željni druženja u prirodi i rekreacije doći će na svoje u nedjelju, 7. svibnja 2023. godine.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati kod Lovačkog doma u Nedelišću. Punktovi za prijavu bit će otvoreni već od 9:00 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti, te preuzeti bonove. Za sve sudionike osigurana je okrjepa na punktovima u Slakovcu (kod Vatrogasnog doma) i Gornjem Hrašćanu (Stara kovačnica), te tradicionalni ručak na završetku rute kod Lovačkog doma u Nedelišću.

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za kraću ili dužu dionicu u duljini od 22 odnosno 33 kilometara. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze su većinom ravničarske i primjerene zahtjevnosti, dok je za djecu do 16 godina obavezno nošenje kacige.

“Ako imate bicikl i malo dobre volje pridružite nam se 7. svibnja i provedite dan u ugodnom druženju i zajedničkoj rekreaciji” – poručuju iz Turističke zajednice Općine Nedelišće. (TZON)

Povratak na naslovnicu…