Udruga žena Pretetinec osnovana je 11. siječnja 2014. godine s ciljem druženja njezinih članica te preuzimanjem većih odgovornosti za obavljanje aktivnosti i djelatnosti u zajednici čiji su dio. Između ostalog, važan dio osnivanja Udruge su organizacije kulturnih, edukativnih i sportskih projekata za djecu i mlade iz mjesta i s područja cijele Općine Nedelišće.

O uspješnosti projekata u protekloj godini moglo se čuti na drugoj Izbornoj skupštini Udruge koja se održala 11. siječnja 2018. godine u Društvenom domu u Pretetincu, a koje je iznijela Dijana Posedi, dotadašnja predsjednica Udruge. Tajnica Udruge Lidija Branilović pročitala je Financijsko izvješće za 2017.

Nakon iznesenih izvještaja, članice su mogle glasovati za izbor članova Izvršnog odbora u narednom dvogodišnjem mandatu.

Jednoglasno, za predsjednicu Udruge izabrana je Lidija Branilović, za dopredsjednicu Sanja Topolnjak, a za tajnicu Dijana Posedi.

Novoizabrani Izvršni odbor najavio je nove zamisli i projekte za 2018., kao što je projekt Robotika, ali i nastavak organizacije već uspješnih i prepoznatljivih projekata poput Sajma cvijeća i Dječje biciklijade.

Više o planovima Udruge moći ćete čuti na Godišnjoj skupštini Udruge 11. veljače 2018. godine s početkom u 15 sati.

Dotad, sve žene s područja Općine Nedelišće su pozvane da se pridruže Udruzi i sudjeluju u njezinim aktivnostima tijekom cijele godine. (nl)

Povratak na naslovnicu…