Udruga žena Dunjkovec u petak 22.03.2019. održala je 15. godišnju skupštinu u prostorijama DVD Dunjkovec. Predsjednica udruge već punih 14 godina Biserka Ganzer pozdravnim je govorom pozdravila punu dvoranu okupljenih gostiju, izvijestila o prošlogodišnjem radu udruge te o prethodnih 15 godina rada udruge. U tome su joj pomogle članice dopredsjednica Biserka Sutnjak, tajnica Darinka Sisek, Milena Posel blagajnica, te članice nadzornog odbora udruge Aleksandra Frišćić, Draženka Cikač i Ana Hergotić.

Udruga broji dvadesetak aktivnih članica koje svojim trudom, radom i predanošću doprinose razvoju zajednice.

Udruga žena Dunjkovec može se pohvaliti iznimnim postignućima u svim godinama rada kao jedna od najaktivnijih udruga na području općine Nedelišće. Neke od aktivnosti provode od samih početaka, kao npr. četrnaest godina uspješno provode darivanje djece povodom blagdana sv. Nikole.

Članice udruge odazivaju se na sve manifestacije u Općini Nedelišće, na čemu su im zahvalili načelnik Darko Dania i zamjenik Nikola Novak. Prijateljuju sa ostalim udrugama te aktivno rade na promicanju sporta na raznim sportskim manifestacijama.

Zahvalnice su podijeljene brojnim suradnicima udruge. Članice su posebno iznenadile predsjednicu Biserku Ganzer cvijećem i poklonom kao zahvalu za vodstvo udruge punih 14 godina. Brojni gosti čestitali su udruzi na predanom radu i poželjeli još puno uspješnih godina u radu udruge. (ic)

 

Povratak na naslovnicu…