Ove srijede 21. lipnja u 18:00 sati očekuje nas uzvratni finalni susret Međimurskog nogometnog kupa. Finale međimurskog kupa završit će u Dunjkovcu-Pretetincu gdje se sastaju domaćin NK Međimurec i NK Graničar iz Kotoribe.

Prvi finalni susret igrao se prije dva tjedna u Kotoribi gdje je Graničar pobijedio rezultatom 5:3. S dva pogotka prednosti Kotoripčani dolaze u Dunjkovec-Pretetinec te imaju laganu prednost. Međutim, domaći teren i dobra atmosfera biti će dodatni poticaj Međimurcu da nadoknadi dva pogotka prednosti.

U slučaju podjednakog ukupnog broja pogodaka, gleda se broj postignutih golova u gostima. NK Međimurec ima tri gostujuća pogotka, pa s dva postignuta na domaćem terenu (npr. 2:0) može biti pobjednik kupa.

Sudačka komisija povjerenje glavnog suca dala je Marijanu Dumančiću. Pomoćnici su Edvin Zobec i Tomislav Čurila, te Damir Klarić kao četvrti sudac. Delegat utakmice je Sjepan Perko.

Dobra vremenska prognoza i praznik idući dan garancija su velikog broja posjetitelja, a domaćini su organizirali i zabavu s živom glazbom nakon utakmice.

Svi ljubitelji nogometa mogu ove srijede u 18 sati uživati u nogometnoj poslastici dvije najbolje momčadi u kup natjecanju. (nl)

Povratak na naslovnicu…