Uprava NK Međimurca, na čelu s predsjednikom Mišelom Ganzerom, odlučila se za novog trenera seniorske momčadi. U narednoj polusezoni to će biti Davor Piškor kojeg su pronašli u vlastitim redovima. Naime, Piškor je od 2015. godine do danas jedan od ključnih igrača u prvoj postavi Međimurca, a također je u istom klubu paralelno bio i trener mlađim uzrastima u Školi nogometa Međimurec-Sloboda.

Uloga igrača i trenera u jednoj osobi možda jeste malo neuobičajena u ovom rangu natjecanja, međutim Piškor je sličnu ulogu već odrađivao 2013. godine u NK Nedelišću. Nesumnjivo je igrač s vrlo bogatim iskustvom. Igrao je u prvoj HNL (Dinamo Zagreb, NK Zagreb, NK zadar, Croatia Sesvete, Inter Zaprešić…) te u mnogim klubovima u inozemstvu.

Zasigurno mu je prednost što u ovoj momčadi Međimurca igra već nekoliko godina te vrlo dobro poznaje sve igrače, i momčad u cjelini, a u prijelaznom roku, za sada, u Međimurcu nema nekih velikih promjena.

NK Međimurec je jesenski dio prvenstva 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin završio na 7. poziciji, čime nisu bili zadovoljni, te su zbog toga i raskinuli ugovorni odnos s prijašnjim trenerom Želimirom Orehovcem. Pred novog trenera nije stavljen rezultatski imperativ pa će moći klub voditi u nešto opuštenijoj atmosferi.
(nl)

Povratak na naslovnicu…