Idealni jesenski uvjeti, solidno popunjene tribine i optimističke najave nogometaša i Nedelišća i Međimurca, obećavali su ove subote u Nedelišću prvorazredni nogometni spektakl. Prvo poluvrijeme Međimurec je zgodicima Shoia (16′) i Darjana Treske (42′) poveo 0:2, a domaći napadač Panić je u zadnjoj minuti prvog poluvremena smanjio na 1:2 i s tim rezultatom išlo se na odmor.

Još uzbudljivije je bilo u nastavku susreta. Sredinom drugog poluvremena dosuđena su dva jedanaesterca, prvo za domaćina, a samo minutu kasnije za goste. Strijelci Treska i Panić, su oba kaznena udarca realizirali. Vodstvo gostiju od 2:3 trajalo je do 90. minute, kada je uslijedio vrhunac uzbuđenja. Branimir Špicar je iz gužve pred golom Međimurca, poravnao rezultat na – pravednih 3:3.

Istovremeno se odigravao nogometni susret u Macincu, gdje je općinski predstavnik u Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi Centrometal bio domaćin Spartaku iz Male Subotice. Domaćini su poraženi s 0:1. Prema ocjeni Branka Kovača – Carinika, doajena macinskog nogometa, domaćini su razočarali u svakom pogledu. (r.)

Povratak na naslovnicu…