Ovog vikenda odigrano je 12. kolo 4. HNL u kojem su sve ekipe iz općine Nedelišće gostovale. Najlošije je prošao Međimurec koji je izgubio na gostovanju u Turčinu od Dubravke Zagorac, a jedan od razloga visokog poraza je svakako i isključenje njihovog vratara. U Novom Selu Rok Pušćine su pobijedile posljednji Omladinac, dok je Nedelišće remiziralo s Dinamom iz Domašinca, čime je nastavilo pozitivan mini niz.

U 1. Međimurskoj nogometnoj ligi Centrometal je u derbiju kola izgubio od Dinama iz Palovca te mu tim porazom prepustio prvo mjesto na tablici. Sloboda je u Slakovcu dočekala “susjede” na tablici, Podturen, a utakmica je završila podjelom bodova.

Pobjeda iz Gornjeg Hrašćana nastavlja s dobrim igrama ove sezone te je u derbiju bila bolja od Venere PMP, te je s nova tri boda “skočila” na 6. mjesto na tablici. Trnovec je posrtaj iz prošlog kola “naplatio” protiv Hajduka iz Štrukovca, napuniviši do vrha mrežu gostiju – bilo je 8:0 za Trnovec. Parag je u Sivici dobro parirao domaćinu, ali ipak se kući vraćaju praznih ruku.

4. Hrvatska nogometna liga

SUBOTA, 14:00

OMLADINAC Novo Selo Rok – PUŠĆINE Pušćine   1:3

NEDJELJA, 14:00

DINAMO Domašinec – NEDELIŠĆE Nedelišće   0:0

DUBRAVKA ZAGORAC Turčin – MEĐIMUREC Dunjkovec Pretetinec   3:0

 

1. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA

SUBOTA, 14:00

CENTROMETAL Macinec – DINAMO Palovec   0:3

SLOBODA Slakovec – PODTUREN Podturen   1:1

 

2. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA – B

NEDJELJA, 14:00

TRNOVEC Trnovec – HAJDUK Štrukovec   8:0

POBJEDA Gornji Hrašćan – VENERA PMP Sveti Juraj na Bregu   2:1

 

3. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA

NEDJELJA, 14:00

DUBRAVA Sivica – PARAG Parag   3:2

(nl)

 

Povratak na naslovnicu…