Vrijedni članovi Društva športske rekreacije „Grabanice“ iz Nedelišća ove sunčane subote proslavili su jubilarnu desetu godišnjicu djelovanja udruge iako se druže već više od dvadeset godina. DŠR Grabanice iz Nedelišća osnovano je 2011. godine, a trenutno broji 28 članova. Organiziraju turnire, seoske igre, druženja među udrugama i razne druge aktivnosti. Društvo sudjeluje i na natjecanjima izvan naše općine pa i u R. Sloveniji.

Članove udruge možete vidjeti na gotovo svim manifestacijama koje organizira Turistička zajednica, a zna se da kod njih ne manjka jela i pila. Odazivu na proslavu odazvali su se načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak, te Udruge žena Nedelišće, Pušćine, Dunjkovec, Pretetinec i Gornji Hrašćan.

“Dragi prijatelji iz Grabanica, puno vam hvala na svemu kaj ste napravili za našu Općinu Nedelišće – na svim organiziranim turnirima, feštama, skuhanim finim gulašima, na druženjima na Martinju i Danima zahvalnosti.. bilo je toga jako jako puno! Živeli još 100 let!” – poručio je načelnik Općine Nikola Novak

(Sara Međumurac)

Povratak na naslovnicu…