U Nedelišću će 8. listopada 2022. biti održani 18. Dani zahvalnosti. Tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće, na kojoj se očekuje nastup brojnih izlagača i izvođača na staroj, dobro poznatoj lokaciji, sajamskoj dvorani MESAP-a, s početkom u 10,00 sati.

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave i predstave svoje rukotvorine, tradicionalne i domaće proizvode, a pritom se i dobro zabave u ugodnoj atmosferi uz bogat kulturno – umjetnički program. I ove godine koncept manifestacije je tematski usmjeren na međimursku gastronomiju, tradicionalne zanate i rukotvorine.

Potencijalni izlagači interes za izlaganje mogu iskazati putem prijavnice na web stranici Turističke zajednice (https://www.tz-nedelisce.hr/poziv-izlagacima-prijavite-se-na-18-dane-zahvalnosti-u-nedeliscu/). Prijave se zaprimaju do 26. rujna, odnosno do popunjenja predviđenih izložbenih mjesta. Sve prijave i informacije vezane uz izlaganje i uplate kotizacija zaprimaju se na mail: [email protected], te poštom ili osobno na adresi: TZ Općine Nedelišće, Maršala Tita 60, 40 305 Nedelišće.

Prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu i koji ispunjavaju uvjete, tj. koji tematski dogovaraju konceptu manifestacije. (TZ Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…