Treću godinu zaredom, u Nedelišću je u nedjelju, 18.09.2022. održana Mažoret olimpijada “Mažoretkinje Nedelišća i gosti”. Olimpijada je organizirana na SRC Trate u Nedelišću, a u nizu zabavnih igara sudjelovalo je oko 150 mažoretkinja iz Nedelišća, Male Subotice, Svetog Martina na Muri, Selnice i Murskog Središća.

Projekt je nastao s ciljem povezivanja i druženja prijateljskih mažoret timova u opuštenoj atmosferi, izvan svečanih smotri na kojima se inače mažoretkinje susreću. Nije nedostajalo zabave, igara i smijeha, pa tako ni natjecateljske atmosfere.

Olimpijada je osmišljena kroz devet igara, u 3 dobne kategorije, vrtićkom uzrastu, mlađim kadetkinjama i starijim kadetkinjama. Najbolje u svakoj kategoriji su kući ponijele i medalje, a to je za rukom pošlo ekipi iz Nedelišća u vrtićkoj kategoriji te ekipama iz Svetog Martina na Muri u najjačim konkurencijama u čak dvije kategorije, mlađim školarkama i starijim školarkama. Projekt je sufinanciran sredstvima Općine Nedelišće i Međimurske županije.

Mažoretkinjama Nedelišća kreće nova sezona pa stoga pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke od 4 godine starosti da se za upis jave na e-mail [email protected], kontakte 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana) ili u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća. Prijave za upis traju do kraja rujna. (vr)

Povratak na naslovnicu…