Obistinio se predosjećaj trenera Nedelišća Krešimira Šenjia, da će u Murskom Središću, na kraju ovog jesenskog dijela prvenstva Četvrte hrvatske nogometne lige – skupina Čakovec – Varaždin, nogometašima Nedelišća biti izuzetno teško. Naime, Nedelišće je k tamošnjem Rudaru putovalo bitno oslabljeno, zbog žutih kartona i ozljeda pojedinih igrača. Ipak, nakon lošeg prvog poluvremena, Nedelišće je ostvarilo neodlučnih 2:2 i time zadržalo prvo mjesto na prvenstvenoj tablici. Uspjehu Nedelišća kumovao je neriješeni ishod Poleta iz Svetog Martina u Ludbregu. Bez obzira na kumstvo, Nedelišće je sasvim zasluženo jesenski prvak!

Međimurec je, nakon serije uspješnih rezultata, na završetku jesenske sezone razočarao svoje navijače. Na svom terenu poražen je od Mladosti Poleta iz Preloga s 1:2.

Sloboda je u Slakovcu ugostila Pušćine i bratski podijelila bodove nakon rezultata 2:2.

Međimurec je jesen završio u gornjem dijelu tablice, na 7. poziciji s osvojena 24 boda. Pušćine na 13. mjestu s 14 bodova i može nešto mirnije čekati proljeće od Slobode iz Slakovca, koja je polusezonu završila na 15. poziciji s 11 bodova.

Centrometal iz Macinca, općinski predstavnik u Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi, vratio se s krstitki u susjedstvu Štrigovskih podruma. Domaćini su ih počastili mladim vinom, jednim bodom i obećali istovjetni uzvrat u Macincu.

Trnovec i Pobjeda iz Gornjeg Hrašćana, dogovorili su se da za kraj prvenstva svoje mnogobrojno gledateljstvo – zaprepaste. Pobjeda se istina, i do sada popikavala i teturala po toj tužnoj Drugoj ligi, ali od Trnovca to, ove nedjelje nisu očekivali ni zakleti pesimisti. Jedni su izgubili s 8:2, a drugi s 6:0 i više od toga nećemo pisati, kako ne bi ispalo na kraju prvenstva – da ih mrzimo. (C.st.)

 

Povratak na naslovnicu…