Ovog vikenda u svim preostalim ligama igra se posljednje jesensko kolo. Poznati su i svi jesenski prvaci, a tom titulom uspio se okititi i NK Trnovec u 2. Međimurskoj ligi B. I ostali klubovi iz općine Nedelišće su pri vrhu tablica u svojim ligama.

U 4. Međimurskoj ligi čak su dva velika derbija. Četvrtoplasirani Međimurec na svom terenu dočekuje vodeći Varteks, dok trećeplasirane Pušćine idu u goste drugoplasiranoj Bednji i eventualnom pobjedom bi se izjednačile s njom na ljestvici. Petoplasirano Nedelišće papirnato ima najlakšeg protivnika, dočekuje pretposljednji Novi Marof.

U 1. Međimurskoj ligi trećeplasirani Centrometal ide u goste 14. Galebu iz Oporovca, dok Sloboda gostuje u Palovcu kod vodećeg Dinama. Eventualnom pobjedom i kiksom Hodošana Centrometal bi završio kao viceprvak 1. lige. U 2. Međimurskoj ligi B Trnovec je već ranije osigurao naslov jesenskog prvaka, a u posljednjem kolu gostuje kod Budućnosti iz Miklavca, dok će Pobjeda uspješnu polusezonu završiti u Peklenici utakmicom protiv Plavih.

4. HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

SUBOTA, 13:30

NEDELIŠĆE Nedelišće – NOVI MAROF Novi Marof

NEDJELJA, 13:30

BEDNJA Beletinec – PUŠĆINE Pušćine

MEĐIMUREC Dunjkovec Pretetinec – VARTEKS Varaždin

 

1. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA

SUBOTA, 16:00

DINAMO Palovec – SLOBODA Slakovec

NEDJELJA, 13:30

GALEB Oporovec -CENTROMETAL Macinec

 

2. MEĐIMURSKA NOGOMETNA LIGA – B

SUBOTA, 13:30

PLAVI Peklenica -POBJEDA Gornji Hrašćan

NEDJELJA, 13:30

BUDUĆNOST Miklavec – TRNOVEC Trnovec

 

(nl)

Povratak na naslovnicu…