Uoči Badnjaka, 23. prosinca zimski Forestland dolazi nam u Čakovec, u dvoranu Graditeljske škole, popularni ‘GOC’. Zimska priča Forestlanda nazvana ‘Winterstory of Forestland’ se ovog puta ne održava u šumi, temperature su preniske, zelenila nema, već selimo u najveću međimursku dvoranu u srce Čakovca.

Zimska priča šumske ekipe raspletat će vas i zapaliti do ranih jutarnjih sati na sam Badnjak. “Za nešto manje od dva tjedna dolazim po prvi puta u Hrvatsku. Jedva čekam nastupati pred preko 1500 ludih Hrvata na zimskom izdanju Forestlanda” rekao je Brendan Blatt umjetničkog imena Factor B, australski DJ s rezidencijom u Amsterdamu, headliner festivala.

“Forestlandu me privukao i vrhunski video, u Amsterdamu su mi ga pokazali Saša i Nikola (organizatori festivala op.a) i odmah sam im rekao da želim biti dio i ljetne, ali i zimske priče. Čakovec, spremamo vam nešto divlje i nešto drugačije.”

Forestland izbacio novi Aftermovie!

Forestland je izbacio nedavno i svoj peti po redu video sa festivala, tzv. “Aftermovie”. Ovog puta filmsku režiju i montažu potpisuje međimurski Marrtinez Photography dok je za glazbenu pozadinu zaslužan Saša Mikac, resident i jedan od organizatora festivala od samih početaka.

Nakon što je prošlogodišnji aftermovie bio režiran od strane dviju ekipa, one čakovečke Ivana Šardija i Alexa Drvenkara, ali i pariške od ruke Luca Negrija, ovogodišnji je bio povjeren poznatim snimateljima iz ekipe Marrtinez Photography. Evo kako izgleda!

Zimski festival Forestland održat će se po četvrti puta, a prvi puta u najvećoj dvorani u županiji i to pod pokroviteljstvom i partnerstvom sve više međunarodnih brendova. Od Coca-Cole, do bon bona i Red Bulla, na Forestlandu možete očekivati puno, puno iznenađenja. Za glazbeno scenski spektakl zaslužna je zagrebačka renomirana tvrtka Lumilas, dok će svoj obod sceni dati i zanimljiva drvena instalacija, kao i scensko – teatralni nastup plesnog studia “Korak” čakovečke trenerice i umjetnice Virne Hošnjak.

“Suradnja s Forestlandom došla nam je instinktivno. Moje, naše cure treniraju cijele godine, imamo desetke nastupa, no još nisu nastupale na ovakvim festivalima. Imamo odličan odnos, rad i planove za i ubuduće, a pripremile smo jedan zanimljiv scenski nastup u suradnji sa slovenskim DJ-em i producentom Avadoxom”, rekla nam je Virna Hošnjak, trenerica i voditeljica Koraka.

Uz Factor B, vrhunskog uplift trance DJ-a, na Forestland dolazi i cijeli niz regionalnih DJ-eva na čelu sa svjetskim putnikom AVADOXom iz Slovenije, DJuraS, povratnikom, Međimurcem Arianom, ali i austrijanac DJ Tomecs, Nick Karsten i domaći dečki Carlos&Detron.

Ulaznice možete kupiti na Ticket2go ili u Starom Hrastu te Arcusu po iznosu od 50 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 60 kuna. (mž)

Povratak na naslovnicu…