Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi objavila je šesti po redu fotografski natječaj pod nazivom “Moji doli i bregi”. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe, bez obzira na razinu profesionalnosti fotografiranju, a dio ovog LAG-a je i općina Nedelišće. U nastavku donosimo cijeli tekst natječaja:

6. FOTOGRAFSKI NATJEČAJ „Moji doli i bregi“

1. Organizator fotografskog natječaja „Moji doli i bregi“ je Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi.

2. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se bave fotografijom, bez obzira na prebivalište, spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Prava sudjelovanja izuzeti su članovi ocjenjivačkog žirija, osobe u organizacijskom odboru te osobe mlađe od 16 godina.

3. Foto natječaj ima dvije teme:
1. Poljoprivreda
2. Turizam
Sudionici se pozivaju na dokumentiranje i stvaranje vlastitog doživljaja zadanih tema. Sadržaj fotografije mora biti povezan s temama, a fotografije moraju biti snimljene na području LAG-a Međimurski doli i bregi, tj. na području Općine Belica, Općine Domašinec, Općine Gornji Mihaljevec, Općine Mala Subotica, Općine Nedelišće, Općine Podturen, Općine Pribislavec, Općine Selnica, Općine Strahoninec, Općine Sveti Juraj na Bregu, Općine Sveti Martin na Muri, Općine Šenkovec, Općine Štrigova, Općine Vratišinec i Grada Mursko Središće.

4. Svaki sudionik može poslati ukupno 5 fotografija. Obrada fotografija dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja. Propisana veličina fotografije je min. 2000px po širini. Prijavljene fotografije moraju biti u JPG ili JPEG formatu. Autori/ice nagrađenih fotografija bit će zamoljeni/e dostaviti ih u punoj rezoluciji.

5. Natječaj traje od 11. svibnja do 31. srpnja 2020. godine.

6. Fotografije se šalju na adresu elektronske pošte [email protected] s naznakom lokacije na kojoj je snimljena fotografija, imenom i prezimenom i datumom rođenja autora, adresom elektronske pošte i brojem telefona.

7. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s objavom fotografija na web stranici LAG-a Međimurski doli i bregi https://lag-medjimurskidoliibregi.hr/ i društvenim mrežama LAG-a Međimurski doli i bregi. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s korištenjem fotografija u promotivne svrhe LAG-a.

8. Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora, ali LAG Međimurski doli i bregi zadržava pravo objavljivanja svih prijavljenih fotografija u tiskanom i elektronskom izdanju publikacija LAG-a Međimurski doli i bregi, te na svojoj Internet stranici i društvenim mrežama. LAG Međimurski doli i bregi se obvezuje sve fotografije potpisivati imenima i prezimenima autora prilikom korištenja.

9. Najbolje fotografije odabrat će ocjenjivački žiri sastavljen od tri člana koji ne mogu sudjelovati u natječaju. Rezultati natječaja bit će objavljeni na Internet i Facebook stranici LAG-a Međimurski doli i bregi po završetku natječaja.

10. Svaki autor snosi osobnu odgovornost za ono što predstavljaju njegova djela.

11. Radovi koji ne podliježu temi i tehničkim karakteristikama neće biti prihvaćeni ni ocjenjivani.

12. Autori odabranih fotografija bit će nagrađeni bogatim poklon paketima članova LAG-a Međimurski doli i bregi.

(nl, lag)

Povratak na naslovnicu…