U nedjelju 11. veljače 2018. s početkom u 10 sati u Domu kulture u Gornjem Mihaljevcu održana je godišnja skupština Škole nogometa Petica. Nakon uvodnih riječi, predsjednik ŠN Petica Krunoslav Bratković i tajnik Goran Mikulan podnijeli su izvješće o radu i financijsko izvješće rada ŠN Petice za 2017. godinu, a izvješće o radu i problemima s kojima se susreću iznijeli su i treneri selekcija.

Izvješća su prihvaćena, te je zbog odlaska sa dosadašnjih funkcija tajnika Gorana Mikulana i predsjednika Krunoslava Bratkovića izabrano i novo vodstvo za naredno razdoblje. Predsjednik Škole nogometa u narednom razdoblju biti će Nikola Tomašić, voditelj škole nogometa Krunoslav Bratković, a tajnik Neđad Jakup.

Skupštini je prisustvovalo oko 70 roditelja i djece, predstavnici klubova “Petice”, te gosti, načelnik općine Gornji Mihaljevec Goran Lovrec i zamjenica načelnika Jasenka Novak koji su također prigodnim govorima pozdravili prisutne i obećali podršku u daljnjem radu Škole nogometa. Također želimo napomenuti da se drugu godinu zaredom nitko iz Općine Nedelišće nije odazvao godišnjoj skupštini.

Nakon skupštine održan je prigodni domjenak i druženje roditelja, djece i gostiju. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali.

Škola nogometa Petica poziva svu djecu koja se žele baviti nogometom da se pridruže školi nogometa. Kontakt : voditelj ŠN Bratković Krunoslav 0989404901

(ŠN Petica)

 ,

Povratak na naslovnicu…