U petak, 4. ožujka 2018., u prostorijama Vatrogasnog doma u Pušćinama, održana je godišnja izvještajna skupština udruge Amur iz Nedelišća.

Nakon pozdravne riječi dopredsjednika Udruge „Amur“ Dragutina Novaka pristupilo se radnom dijelu skupštine (predsjednik udruge Marijan Lončarić je bio odsutan zbog bolesti). Izneseni su izvještaji Nadzornog odbora koji je predstavio Josip Ceilinger i predsjednika takmičarske grupe Miodraga Kočeta, te blagajničko poslovanje za 2017. godinu.

Na podnesene izvještaje nije bilo nikakvih primjedbi te su isti jednoglasno prihvaćeni. Istaknuto je da su svi zadaci predviđeni za proteklu godinu uspješno odrađeni.

Potom je iznesen program rada koji je prezentirao tajnik Darko Borko i financijski plan za 2018. godinu koji je predstavio Franjo Rihtarec. Od najvažnijih pitanja, prihvaćen je prijedlog da se uvede sistem “ulovi i pusti” na ribnjaku u Pušćinama. Od nadolazećih događaja istaknuto je paljenje vuzmenke na ribnjaku.

Nadzorni odbor Udruge Amur poziva sve koji su prepoznali trud njezinih članova da se uključe u njezin rad kako bi svojim znanjem i mogućnostima pomogli u ostvarivanju njihovih ciljeva.  (nl)

 

Povratak na naslovnicu…