Na 60. državnom natjecanju mladih tehničara, koje se održalo u Poreču od 9. do 12 travnja, Vilim Srnec učenik 8. d razreda ponovio je uspjeh od prošle godine i ponovno postao državni prvak.

Na natjecanju iz tehničke kulture sudjelovalo je čak 254 učenika koji su se natjecali u nekoj od 12 tehničkih kategorija, a Vilim Srnec je postao državni prvak u kategoriji elektrotehnika.

Također, predstavnici OŠ Nedelišće postigli su izvrsne rezultate i na županijskom natjecanju iz povijesti koje je održano u OŠ Sveti Martin na Muri. Istaknuo se sjajni Jakov Feher  osvojivši 1. mjesto u skupini 7. razreda te plasiravši se na državno Natjecanje u Makarskoj koje će se održavati od 25. do 27. travnja.

Među natjecateljima osmih razreda na županijsko se Natjecanje plasiralo čak petero učenika OŠ Nedelišće: Ivona Filipić, Leda Novak, Lara Poljak, Niko Kozar te Jan Špiclin koji je u svom uzrastu osvojio vrijedno 2. mjesto.

Čestitke svim natjecateljima, naročito Vilimu na osvojenom prvom mjestu dok Jakovu želimo što bolji plasman na državnoj razini Natjecanja. (nl)

Povratak na naslovnicu…