Studenti, javite se! Općina Nedelišće poziva sve svoje studente koji studiraju na području Međimurske i Varaždinske županije da se jave na javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore.

Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima koji pohađaju javne visokoškolske ustanove na području Međimurske i Varaždinske županije u akademskoj godini 2021./2022. raspisao je načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak.

„Kako bi pomogli i studentima koji studiraju na lokalnim učilištima, odlučili smo uvesti jednokratne potpore u visini 1.000 kn za sve redovne studente koji pohađaju javne visokoškolske ustanove na području Međimurske i Varaždinske županije u akademskoj 2021./2022. Uvjet je da studenti imaju redovno prebivalište na području Općine Nedelišće i da studiraju kao redovni studenti.“- načelnik Nikola Novak

Prijaviti se možete od 14. veljače 2022. do 4. ožujka 2022. godine.

Svu potrebnu dokumentaciju kao i tekst javnog poziva, te postupak prijave možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Općine Nedelišće na poveznici: https://nedelisce.hr/APP/index.php?module=ext/public/form&id=15 .

(Općina Nedelišće)

Povratak na naslovnicu…