Ove nedjelje 4. studenog, nakon jutarnje svete mise, u Župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Nedelišću, predstavljena je knjiga Zlatka Krznarića “Ti si svjedok”.

O svojoj knjizi, koja predstavlja njegovu autobiografiju, govorio je sam autor, nekada samo deklarirani vjernik, a danas istinski obraćenik i štovatelj Božje Riječi.

Zlatko je u mladosti bio osoba nemirnog duha, zaljubljenik u motociklistički sport i sudionik u utrkama najviše razine, te latentni konzument svjetovnih užitaka, uslijed čega je potpuno zanemario svoj duhovni život i eklezijalne vrijednosti. Nakon teške prometne nesreće iza koje je ostao trajni invalid, ovaj kamiondžija (iako teški invalid, još uvijek vozi šleper) i otac petero djece, iz Šenkovca, poticajnom podrškom svoje supruge i vlastitim promišljanjem “pobijedio je samoga sebe” i “promijenio smjer”.

Ostatak hrabre i nadasve vrlo poučne priče Zlatka Krznarića, zahvalno je saznati iz ove knjige koja ja izašla iz tiska 2018. godine, a može se nabaviti neposrednim kontaktom od autora, putem e-mail adrese [email protected] . (C.)

Povratak na naslovnicu…