Ove nedjelje, 4. studenog, održala se izborna skupština Mladeži HDZ-a u općini Nedelišće. Po drugi put za predsjednika jednoglasno je izabran Luka Klekar. Dvadesetjednogodišnji student Međunardnih odnosa i diplomacije ističe kako se u općini ništa ne mjenja na bolje te se i dalje zanemaruju pitanja mladih, od pritužbi na kašnjenje donošenja odluka o stipendijama pa sve do organizacije kulturnih događaja koji bi udružili mlade i okupili ih na više druženja i razmjena životnih iskustava na bilo kojem području.

Novi-stari predsjednik isto tako navodi kako je teško naći mlade ljude koji bi surađivali s njim i njegovom mladeži samo zato jer mladi imaju negativnu percepciju političke scene uopće. Kaže kako ne vidi razlog zašto bi se trebalo etiketirati te da bi želio vidjeti želju i volju mladih da promjene okolinu u kojoj žive na bolje.  Garantira kako će se pobrinuti da se glas mladih u općini čuje ukoliko se na njegov poziv odazovu.

Osim predsjednika, na izbornoj skupštini izabran je i općinski odbor te su njegovi novi članovi: Simona Srnec, Robert Oreški, Ivana Tkalec, Matija Žugec i Dajana Šteković. Skupštinu je predvodio predsjednik MDHZ-a Međimurske županije Matija Žugec, a kao gosti bili su prisutni v.d. predsjednik HDZ-a općine Nedelišće Ivan Klekar te članovi županijskog odbora MHDZ-a.

(ik)

Povratak na naslovnicu…