“Početak nove godine uvijek je dobro vrijeme za nove odluke – pogotovo one kreativne!” – poručuju iz nedelišćanske udruge Artisto koja vam donosi niz kreativnih radionica za odrasle. Možete se okušati tehnikama poput akvarela, pouring s akrilom, linorez kao grafički pravac, lončarstvo i suhi pastel.

Udruga Artisto djeluje nekoliko godina i ponosno može reći kako provodi niz uspješnih projekata, od kojih je jedan, već dobro poznat Art forest festival. Uz slogan “gdje priroda diše umjetnost”, ove godine održava se treći po redu AF23 koji je već duboko u planiranju.

Veseli ih činjenica da će ovogodišnji festival imati još više poznatih imena glazbene, glumačke i kreativne scene te se festival time diže na još viši nivo. No za sad, na svom programu imaju upravo tečajeve iz raznih umjetničkih područja.

Za iste se potrebno prijaviti putem linka gdje se također nalaze i sve dodatne informacije. LINK: https://forms.gle/QgnkHcvkRCguhrw7A

Za sve detalje i dodatne informacije potražite udrugu Artisto na društvenim mrežama. (Tea Mesarić Rekanović, predsjednica)

Povratak na naslovnicu…