LAG Međimurski doli i bregi organizira informativnu radionicu za sve zainteresirane, postojeće i buduće, privatne iznajmljivače s područja LAG-a. Informativna radionica će se održati 1. srpnja 2020. godine (srijeda) u 18 sati u smještajnom objektu Čarolija u Slakovcu (Slakovec 80a).

Radionica je namijenjena privatnim iznajmljivačima i svima koji to planiraju postati. Trajanje radionice je oko 2 sata.

Na informativnoj radionici se mogu dobiti osnovna znanja koja su potrebna da bi postali uspješniji iznajmljivač ili se kvalitetnije pripremili za početak svoje iznajmljivačke priče. Detektirat će se problemi s kojima se susreću iznajmljivači u svakodnevnom poslovanju i na osnovu potreba polaznika radionica će se usmjeriti na bitne teme koje će opširnije biti pokrivene kroz buduće edukacije.

Sadržaj radionica:
1. Prava i obaveze privatnih iznajmljivača (mjere sigurnosti i higijene za vrijeme pandemije COVID-19, porez na iznajmljivanje, plaćanje turističke pristojbe i turističke članarine, porez na iznajmljivanje preko Bookinga, pisanje računa, popunjavanje knjige prometa, E-visitor, osiguranje gostiju i objekta, isticanje cjenika, knjige za podnošenje prigovora i kućnog reda )
2. Trendovi u turizmu (storytelling, suradnja među dionicima u destinaciji, pet friendly smještajni objekti, održivi turizam )
3. Osnove digitalnog marketinga u turizmu i komunikacija s gostima (vodič za oglašavanje i brandiranje smještajnih objekata, uloga fotografije kod oglašavanja )

Predavačica radionice je Nikolina Novinić vlasnica Kuće za odmor Međimurski ceker, nagrađene s Booking Guest Review Award sa maksimalnom ocjenom 10 od 10, četiri godine zaredom, a ona je proglašena „Man – key to success“ najboljim privatnim iznajmljivačem 2017. godine. Dobitnica je priznanja za osobit doprinos u razvoju i promociji općine Sveti Martin na Muri gdje se Međimurski ceker nalazi. Vlasnica je tvrtke Destinova koja se bavi savjetovanjem i edukacijama privatnih iznajmljivača.

Sudjelovanje na radionici je potrebno prijaviti na e-mail: [email protected] ili na telefon 098/9323599 najkasnije do utorka, 30. lipnja 2020. do 15 sati.

(lag, foto: Čarolija Slakovec)

Povratak na naslovnicu…