U Vukovaru se od 27. do 29. rujna 2019. održao Europski kup mažoretkinja u organizaciji Alpe – Dunav – Adria grupe, Mažoretkinja grada Vukovara te Grada Vukovara. Zajedno sa ponajboljim timovima iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske na natjecanju su sudjelovale i Mažoretkinje Nedelišća.

Nakon odličnih mjesta osvojenih na državnom prvenstvu Nedelišćanke su krenule u nove izazove. Na natjecanju su se predstavile s dva natjecateljska sastava, kadetkinjama i juniorkama. Kadetkinje su u kategoriji štap osvojile odlično 7. mjesto plešući defile i koreografiju. Juniorke su također osvojile 7. mjesto u kategoriji štap dok su u kategoriji pompon osvojile odlično 4. mjesto. U kategoriji juniorke duo su Lara Šafarić i Rea Novak zauzele također 7. mjesto.

Osim natjecateljskog dijela, cure su pauze iskoristile za razgledavanje i upoznavanje Vukovara. Punih dojmova sa međunarodnog natjecanja, Nedelišćanke su spremne za novu sezonu sa još više žara i volje, a još uvijek traju i upisi za nove članice Mažoretkinja Nedelišća starosti od 4 godine na dalje. Svi zainteresirani mogu se javiti na 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana) ili u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća.

(Vedrana Radmanić, predsjednica Udruge)

Povratak na naslovnicu…