Najveće iznenađenje prošlog kola priredila je ekipa Pušćina, koja je u nedjelju na svom terenu porazila jesenskog prvaka i trenutačnog lidera ove lige, ekipu Poleta iz Svetog Marina na Muri, rezultatom 2:1. Podsjećamo da je Pušćine prije tog kola bilo na začelju tablice, pa je njegova pobjeda protiv prvaka prvorazredni rezultatski podvig! Tom pobjedom Pušćine se odmaknulo sa začelja tablice, sada se nalazi na 14. mjestu sa 7 bodova i u nedjelju putuje u Jalžabet.

Nedelišće je proteklog vikenda bilo poraženo u Jalžabetu s 1:0 i sada zauzima 2. poziciju na tablici. Ima 19 bodova odnosno 1 bod manje od prvog, Poleta iz Svetog Martina na Muri, a u subotu, u Nedelišću dočekuje Mladost Komet iz Preloga.

Sloboda iz Slakovca poražena je na svom igralištu od Bednje, rezultatom 0:1. Trenutačno je na 13. poziciji prvenstvene tablice sa 7 bodova i u nedjelju prijepodne u 10 sati, gostuje u Čakovcu kod Sloge.

O utakmici Međimurec – Novi Marof možete više pročitati u posebnom članku na ovom linku.

Jedini općinski predstavnik u Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi, ekipa Centrometala iz Macinca, u subotu je u Macincu odigrala 1:1 protiv Dinama iz Palovca. U nedjelju putuje u Svetu Mariju, gdje je čeka derbi kola protiv tamošnje Mladosti. Centrometal je na tablici 6. sa 16 bodova.

U Drugoj međimurskoj ligi – B skupine, Pobjeda iz Gornjeg Hrašćana slavila je u Mihovljanu rezultatom 3:4 i ove nedjelje dočekuje ekipu Malog Mihaljevca. Trnovec je kao domaćin pobjedio Plave iz Peklenice, također rezultatom 4:3 i u sljedećem kolu putuje u Mačkovec. Na prvenstvenoj tablici, Trnovec je 5., a Pobjeda 6. i oba kluba imaju po 16 bodova.

Jedini općinski predstavnik u Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi, ekipa Paraga iz istoimenog mjesta, poražena je u Vučetincu, rezultatom 6:1. Sada je čeka gostovanje u Otoku kod Preloga. Parag je na tablici 12. s 2 boda.

Sve utakmice narednog kola igraju se s početkom u 15 sati.