Mažoretkinje Nedelišća na samom kraju ljeta imaju pravu malu turneju po Hrvatskoj, a nastupi se nižu svaki vikend. Najzanimljiviji su naravno nastupi koji uključuju dulje putovanje, pa su tako Nedelišćanke nedavno plesale u Daruvaru i Crikvenici.

Kadetkinje i juniorke Mažoretkinja Nedelišća su 09. rujna 2023. nastupile na mažoret dijelu Međunarodnog festivala limenih glazbi (FLIG), zahvaljujući pozivu kolegica iz Daruvara. Na istom festivalu sudjelovao je i Puhački orkestar Općine Nedelišće.

Vikend nakon, 16. rujna 2023., kadetkinje, juniorke i seniorke nastupile su u Selcu na mažoret festivalu u organizaciji Mažoretkinje Grada Crikvenice. Uz Mažoretkinje Nedelišća tamo su nastupile i Mažoretkinje Grada Crikvenice, Mažoretkinje Selce, Udrugu Halubajke Viškovo, Mažoretkinje Male Subotice i Našičke mažoretknje “Dora”. Osim nastupa, to je bila odlična prilika za posljednje kupanje u moru ove godine, a koju su cure naravno iskoristile.

Nastupima još uvijek nije kraj, a lagano se priprema i nova sezona pa ovim putem Nedelišćanke pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke starosti od 4 godine da se pridruže njihovoj zelenoj obitelji i svojim osmijehom predstavljaju Općinu Nedelišće i Međimurje.

Upisi za nove članice Mažoretkinja Nedelišća traju do kraja rujna, a svi zainteresirani za upis mogu se javiti na e-mail [email protected], kontakt 098/9323599 (Vedrana) ili u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća. (vr)

Povratak na naslovnicu…