Mažoretkinje Nedelišća su u nedjelju, 16. rujna u dvorištu Doma umirovljenika u Nedelišću organizirale prvi Dan otvorenih vrata i druženje pod nazivom “Zapleši sa mnom”.

Najavljeno kao simpatično nedjeljno druženje s Mažoretkinjama Nedelišća zaista je takvo i bilo čemu je pogodovalo i lijepo vrijeme, a bilo je namijenjeno svim postojećim članicama te djevojčicama koje su se htjele informirati o upisima te isprobati mažoret umijeće.

Trenerice i seniorke Mažoretkinja Nedelišća su pripremile zabavni i dinamični program sastavljen od nastupa, ali i puno igrica u koje su se mogli uključiti svi prisutni.

Također, cure su pripremile i brojne slatke i slane delicije, šarene balone za najmlađe i još mnogo zabavnih aktivnosti.

Mažoretkinje su protekli vikend započele i s redovnim treninzima u postojećim sastavima, a tijekom rujna skupljaju prijave za nove članice Mažoretkinja Nedelišća starosti od 4 godine na dalje koje žele postati dio ove velike mažoret obitelji u zelenom.

Svi zainteresirani za upis mogu se javiti na 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana) ili na 091/5521705 (Lidija) te u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća gdje će dobiti sve potrebne informacije.

(mn)

Povratak na naslovnicu…