U nedjelju 10. rujna u organizaciji našeg župnog karitasa služena je misa za starije i nemoćne, a poslije mise je bilo prigodno druženje. Prije početka svete mise bila je sveta ispovijed, a na početku svete mise sakrament bolesničkog pomazanja.

Uz župnog vikara vlč. Andriju ispovijedali su župnik Ivan Herceg i vlč. Josip Horvat (svećenik u mirovini), također svi zajedno su dijelili sakrament bolesničkog pomazanja. Na misi je također bio prisutan i načelnik općine Nedelišće Nikola Novak.

Ovakvi susreti su uvijek dobri, jer stariji i nemoćni odlaze kućama okrijepljeni svetim sakramentima. Također uz prigodno druženje susretnu se s onima koje čitavu godinu ne vide ili rijetko vide. “Zahvaljujemo općini Nedelišće, DVD-u Nedelišće, poduzeću NEDKOM koji su nam bili tehnička podrška. Hvala mesnici Mihalić koja je bila sponzor zakuske. Hvala i svim članovima župnog karitasa, suradnicima, domačici i župnom zvonaru Miroslavu Horvatu na žrtvi i pomoći” – poručuju iz Župe Nedelišće. (tekst: Župa Nedelišće, foto: Miroslav Horvat)

Povratak na naslovnicu…