Turistička zajednica općine Nedelišće poziva sve ljubitelje domaće hrane i dobre kapljice na jubilarno 15. izdanje Martinja u Nedelišću koje se održava u subotu, 9. studenog 2019., u dvorani MESAP-a s početkom u 10,00 sati.

Tradicionalno svoja će vina prezentirati članovi Kluba Vinoljub i to: Vinska kuća Kossi, Vinarstvo i podrumarstvo Serec Marijan i Krznar Stjepan, Vina Oletić, te vinari Bratković Franjo i Ladić Marinko, dok će se na izlagačkom djelu predstaviti i Vina Kerman te brojne Udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Osim degustacije mošta i tradicionalnih gastronomskih delicija ono po čemu je ova manifestacija prepoznatljiva je ponuda domaće hlad(n)etine, a ove godine očekuje Vas čak 1600 porcija koju pripremaju vrijedne ruke članova Udruga s područja Općine Nedelišće prema svojim provjerenim receptima.

U 12,00 sati posjetitelje očekuje vesela ceremonija krštenja mošta u kojoj će mošt, krštenjem, postati mlado vino.

Da cjelodnevno druženje uz odličnu vinsku kapljicu i nezaobilaznu hlad(n)etinu prođe u zabavnom i veselom tonu u popratnom kulturno – umjetničkom programu nastupaju Puhački orkestar Općine Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća, te duo Global.

Ne propustite veselo druženje i rezervirajte 9. studeni za jubilarno 15. Martinje u Nedelišću! (tz)

Povratak na naslovnicu…