Na službenoj Facebook stranici nogometnog kluba Pušćine, objavljena je vijest o odustajanju od natjecanja u trenutnom rangu. Obavijest prenosimo u cijelosti:

“Obavještavamo da je izvršni odbor nogometnog kluba donio tešku odluku o odustajanju od daljnjeg natjecanja u 4. nogometnoj ligi u seniorskoj kategoriji. Takva odluka donesena je prije svega poradi činjenice da se s postojećim kadrom igrača i igračima koji su bili spremni pristupiti klubu ne bi mogli uspješno natjecati, niti zadovoljiti svoje simpatizere i publiku. Zahvaljujemo svim igračima, a osobito onima koji su ostali s nama do kraja prije donošenja zajedničke odluke. Svim igračima s kojima smo ostvarili dosadašnje povijesne rezultate kluba i igrali zapaženu ulogu u natjecanju zahvaljujemo na angažiranosti i suradnji te im želimo sportske uspjehe i u novim sredinama.

Klub se u budućem radu okreće mladima kao temeljnoj vrijednosti kluba te nastavku uspješnog djelovanja škole nogometa koja postiže zapažene rezultate. Najviše raduje činjenica kako bez obzira na trenutnu situaciju među igračima poniklim u našem klubu postoji veliki interes da se ponovo okupimo te da nastavimo s natjecanjima i u nižem rangu natjecanja. Navedeno će pored rada s mladima biti glavni cilj djelovanja kluba u nadolazećem razdoblju.”

(nk pušćine)