Kao što smo već ranije pisali, možemo reći da su skoro svi nogometni klubovi s područja općine Nedelišće imali uspješnu polusezonu. Najuspješniji je svakako bio NK Trnovec (na naslovnoj slici, snimio Matej Flac) koji je suvereno osvojio naslov jesenskog prvaka u 2. Međimurskoj nogometnoj ligi B.

No, krenimo redom. U 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi svi klubovi iz općine Nedelišće nalaze se pri vrhu tablice, a zanimljivo je da su svi skupili jednaki broj bodova – 25. Nedelišće se zbog bolje gol razlike nalazi na 4. mjestu, Pušćine na 5., a Međimurec na 6. mjestu. Upravo je Međimurec (na slici ispod) u posljednjem kolu svladao do tada neporaženi Varteks, a slavlje je počelo već u svlačionici.

(NK Međimurec nakon slavlja protiv Varteksa, snimio Shohei)

U 1. Međimurskoj nogometnoj ligi, Centrometal je pobjedom u posljednjem kolu polusezonu završio kao viceprvak 1. lige, dok su igrači Slobode završili na 11. mjestu. U 2. Međimurskoj ligi B Trnovec je osvojio prvo mjesto, dok je Pobjeda uspješnu polusezonu završila 7. mjestu, s pet bodova zaostatka za 2. mjestom.

(nl)

Povratak na naslovnicu…