U subotu 23. prosinca u dvorani SGC Atona započelo je 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele u malom nogometu. Prvenstvo traje od 23. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. godine, i igra se na terenu s umjetnom travom. U prvom dijelu momčadi se natječu u osam skupina. U drugi dio natjecanja idu prvoplasirani i drugoplasirani po skupinama, koji od 3. siječnja igraju završnicu po kup sistemu, kako bi se došlo do najboljih momčadi i finalista 6. siječnja.

Momčadi nastupaju u tri kategorije: seniori, veterani i pioniri (U-14). U seniorskoj konkurenciji je prijavljeno 36 ekipa, veterana je 8 ekipa, a pioniri broje 16 ekipa.

Kao favoriti seniorskog natjecanja, istaknuti su nositelji skupina (na temelju dosadašnjih prvenstava), a to su po skupinama od A do H: Dinamo (Domašinec), Pušćine, Međimurec (Dunkovec – Pretetinec), Mladost Komet (Prelog), Nedelišće, Sloboda (Slakovec), Rudar (Mursko Središće) i Polet (Sv. Martin na Muri).

Dosadašnja dva prvenstva pokazala su da je ovako organizirano natjecanje pun pogodak, te da je veliki mamac da posjetitelje koji u mnogim susretima ispune dvoranu Atona do posljednjeg mjesta. Raspored i satnicu možete pogledati na stranicama Atona: https://sgc-aton.hr/hr/
(nl)

Povratak na naslovnicu…